alles uit het boek: DOEN! doet een boekje open

Nederlandse Hostingproviders

Nederland kent honderden, al dan niet duizenden, hostingproviders. Dus waar moet je beginnen? DOEN! heeft voor u een aantal van de grootste hostingproviders op een rijtje gezet.

Wilt u eerst weten wat een hostingprovider is? En waar u op moet letten bij de keuze voor een Webhoster? Lees dan het het artikel: Hostingprovider.

Lees verder

Werkzaamheden

Hostingprovider

U wilt een eigen website beginnen, dan is een betrouwbare hostingprovider noodzakelijk! Maar wat is een hosting provider?

Lees verder

Werkzaamheden

Woocommerce

Bij DOEN! maken we webshops met behulp van WooCommerce. Woocommerce is een e-commerce-plugin voor WordPress en tevens het meest gebruikte systeem voor webwinkels over de hele wereld.

Lees verder

Werkzaamheden

Soorten landingspagina’s

Er zijn verschillende soorten landingspagina’s te definiëren. De beste keuzen voor een type landingspagina hangt uiteindelijk helemaal af van het doel, uw doelgroep en uiteraard het budget. Weten welke soorten landingspagina’s er zijn?

Lees verder

Werkzaamheden

Webwinkelkeurmerk kiezen

In feite kan iedereen een eigen keurmerk beginnen. Er zijn geen wetten en regels waaraan een webshopkeurmerk moet voldoen. Zo kunnen zij dus ook hun eigen regels en toelatingseisen hanteren. Hierdoor zijn er genoeg keurmerken die eigenlijk alleen heel veel leden belangrijk vinden. Dus hoe weet u nou hoe en welk keurmerk u moet kiezen?

Lees verder

Werkzaamheden