Werkwijze

WERKWIJZE

Wij ontwerpen en bouwen uw website, webwinkel en/of nieuwsbrief in 5 stappen. Dat DOEN! we in goed overleg met u. Door onze korte lijntjes realiseren wij uw wens(en?) snel!

intake

1. WAT ZIJN UW WENSEN?

Heeft u graag een persoonlijk gesprek? Bent u een beller? Of toch meer een mailer? DOEN! voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie. In deze eerste fase inventariseren wij uw wensen door de juiste vragen te stellen. Welke vormgeving past bij u of uw bedrijf? Op welke toon wenst u te spreken? Welk gevoel wilt u overbrengen op uw klanten? Kortom, wat moeten wij DOEN! om het gewenste resultaat te krijgen.  

webdesign

2. ONTWERPEN

We weten nu al een heleboel, we kunnen starten met het ontwerpen. Bij DOEN! werken we op basis van 3 ontwerpen. Met die ontwerpen in de hand, gaan we samen op zoek naar het juiste design voor u. Met uw feedback op deze ontwerpen gaan we verder met  vormgeven, totdat u zonder enige terughoudendheid trots bent op het resultaat.

webdevelopment

3. ONTWIKKELEN

Een mooi ontwerp is nog maar het begin! We gaan nu verder met de werking (de programmering) van uw website. Als u heeft gekozen voor een website met CMS of een webwinkel, dan gaan we nu ook de koppeling maken. Het leuke is dat u dit helemaal kunt volgen via uw link naar de testomgeving. En u kunt opnieuw feedback geven. Niet schromen, gewoon DOEN!.

test

4. TESTEN

We zijn klaar met ontwerpen en bouwen. Nu wordt het nog leuker: u kunt uitgebreid kijken, klikken, proberen en testen. Schoonheidsfoutjes en onvolledigheden worden natuurlijk nog aangepast. 

online

5. OPLEVERING EN LANCERING

Uw site of nieuwsbrief is gebouwd, gevuld, getest en gereed om het wereld wijde web op te sturen. Vanaf dit moment kunt u uw trots delen met iedereen. 

En zo DOEN! wij dat!