Coos van Ginkel

De tuin wordt meer en meer een buitenkamer geworden. De tuin heeft zich ontwikkeld van een noodzakelijk kwaad tot een plek om tot rust te komen en te genieten. Helaas is dit niet voor iedereen realiteit. Met een aantal simpele aanpassingen of wat hulp in de tuin kan ook uw tuin een heerlijke plek worden. Coos van Ginkel weet zeker dat jullie samen ervoor kunnen zorgen, dat ook uw tuin een plek wordt waar u optimaal van kunt genieten en die helemaal bij u past. Tuingeluk binnen handbereik.

Werkzaamheden

Webontwerp:

Website met CMS

Grafisch ontwerp:

Huisstijl, Logo, Briefpapier, Visitekaartje, Ansichtkaartje

” Doen! heeft voor mij www.coosvanginkel.nlontworpen en gebouwd. Melanie heeft goed geluisterd naar wat ik wil en daar haar proffesionele feedback opgegeven. Zo kwam ze met het advies om ook een logo te maken en een plantengids aan mijn website toe te voegen.
Elke keer als ik weer een stukje tekst af had of een andere toevoeging of aanpassingen op de website had werd dit vaak binnen 24 uur aangepast. De hele bouw en ontwikkeling van de website kon ik via een aparte link volgen. Ook heeft melanie me goed op de hoogte gehouden tijdens het hele proces.
Ik wil Melanie heel hartelijk bedanken voor de mooie website die ze gebouwd heeft en beveel haar zeker aan iedereen die graag een mooie en effectieve website wil aan! “

Coos van Ginkel