Dinkelberg & Kuipers C1 Toernooi

Het Dinkelberg en Kuipers C1 toernooi is een voetbaltoernooi bij SBC in Son en Breugel voor C1 teams. Hier wordt op een leuk niveau gevoetbald en er is van alles te doen voor de supporters.

Voor de website van Dinkelberg en Kuipers is er een apparte module geprogrammeerd waardoor ze alleen standen hoeven in te voeren, waarna het CMS zelf uitrekend wat de nieuwe tussenstand wordt.

Werkzaamheden

Webontwerp:

Website met CMS

” Prima organisatie! Ik wilde een website hebben voor ons voetbaltoernooi en dit hebben ze binnen een maand voor een mooi bedrag in orde gemaakt. Daarbij heeft ze continu de ontwerpen gestuurd, zodat ik telkens mijn mening kon geven over het design.
Uiteindelijk is er binnen zeer korte tijd een prachtige website gebouwd en ook de aanpassingen die even nodig waren in mijn ogen werden moeiteloos toegepast. Vervolgens is er zelfs een CMS (besturingssysteem) gemaakt waarmee ik heel gemakkelijk aanpassingen kon doen. Zo wilde ik topscorers bijhouden, standen en uitslagen in kunnen voeren, foto’s uploaden en nieuwspagina’s kunnen maken. Dit besturingssysteem heeft Melanie zelf ontwikkeld met Doen! en dus was het ook aangepast op mijn gebruikersniveau.
Als ik in de toekomst een website in de lucht wil hebben, dan zal ik zeker contact zoeken met Melanie. Naast het feit dat zij telkens aan mijn vraag wilde voldoen was ze ook pro-actief in eventuele ontwerpen. Per mail en telefoon kwam er zeer snel contact over aan te passen dingen en aan de vooravond van het toernooi belde Melanie mij dat het zover was en of ik er helemaal tevreden mee was. Prima gewoon!! “

Luc Ross