Kinderopvang Buitenlust

Kinderopvang Buitenlust is een kleinschalige agrarische kinderopvang, gevestigd bij een scharrelpluimvee vleesbedrijf in Loon op Zand. Gevestigd aan de rand van natuurgebieden “Huis ter Heide” en “Lobelia” in een prachtige landelijke, groene omgeving.
Zij onderscheiden zich vooral in veel ruimte voor de kinderen, het overbrengen van alles wat de natuur te bieden heeft en alle facetten van de seizoenen. Zij vinden het namelijk vanzelfsprekend dat kinderen in contact staan met de natuur. Tevens werken zij nauw samen met een naburige kinderopvang, Kinderopvang het Groene Spoortje.

Begin 2014 heeft Kinderopvang Buitenlust contact opgenomen met DOEN! voor de ontwikkeling van een nieuwe website met het oog op de opening van hun nieuwe pand in maart 2015. Sindsdien is er een structurele samenwerking ontstaan waarin DOEN! hen ondersteunt met alles op het gebied van webontwerp en grafisch ontwerp. Ook Kinderopvang het Groentje Spoortje profiteert van de goede samenwerking tussen DOEN! en Kinderopvang Buitenlust.

Werkzaamheden

Webontwerp:

Website met CMS

Grafisch ontwerp:

Flyers

Speciale wensen: Array
Advertenties, Spandoek

” Voor onze kinderopvang www.kinderopvangbuitenlust.nl heeft Melanie de gehele huisstijl vorm gegeven. Website, flyers, reclamezeilen. En daar krijgen we nu nog dagelijks complimenten over. Onze klanten vinden de website duidelijk opgezet en passend bij ons bedrijf. Het is fijn werken met Melanie. Ze denkt mee, is op de hoogte van alle mogelijkheden, geeft haar eerlijke mening, is vriendelijk en is snel, erg snel! De communicatie verloopt soepel en duidelijk. Ook heeft ze voor ons het geboortekaartje voor onze dochter aangeleverd. Helemaal naar onze wens. Kortom, “Doen” is ons erg goed bevallen en we raden haar iedereen aan!
Melanie, bedankt en tot de volgende klus! “

Petra de Kort