Mailchimp

DOEN! Webontwerp gebruikt Mailchimp voor de ontwikkeling van mailtemplates, zoals nieuwsbrieven, waarbij u de mailings zelf aan kunt passen en (opnieuw) verzenden. Wereldwijd is Mailchimp één van de meest gebruikte emailsystemen.

Mailchimp is een professioneel emailprogramma waarmee u op zeer eenvoudige wijze door middel van mailtemplates mailings verstuurd naar ieder gewenste ontvanger.

Onderstaand filmpje legt in het kort uit wat Mailchimp is en waarom Mailchimp zo populair is.

Kenmerken van Mailchimp

Er zijn genoeg redenen waarom Mailchimp één van de meest gebruikte emailsoftware ter wereld is. Mailchimp is namelijk zeer gebruiksvriendelijk dankzij het overzichtelijk opgezette programma en de Drag and Drop-editor.

Daarnaast is Mailchimp erg betaalbaar en zelfs in de meeste gevallen gratis (tot 2000 subscribers). Maar dat is niet alles, Mailchimp kunt u integreren in uw website, combineren met uw Social Media en subscribers beheren.

Met dank aan de uitgebreide statistieken van eerder verzonden mailings kunt u toekomstige mails bijschaven en optimaliseren. Hierdoor kunt u weer meer rendement halen uit uw mailings.

PRIJZEN   CONTACT   IK GA HET DOEN!

Werkzaamheden