Wat wij DOEN!

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN!

webdesign

Website

Een website is meer dan een plekje op het wereld wijde web. Veel meer zelfs! Het straalt uit wie u bent, waar u voor staat, het bepaalt in grote mate het beeld dat de bezoekers van u en/of uw bedrijf krijgen. En met het juiste design, een goede werking en sterke gebruiksvriendelijkheid, geeft het u en uw bezoeker een goed gevoel. En daar DOEN! we het voor.   

MEER OVER WEBSITES

 

webdevelopment

CMS (Content Management Systeem)

Een Content Managent Systeem is een web-applicatie waarin u eenvoudig de inhoud van een website kunt aanpassen en beheren. Dit is belangrijk als de inhoud van uw website met regelmaat verandert moet worden. 

MEER OVER CMS WEBSITES

 

Webwinkel

Online winkelen wint nog steeds aan populariteit. Steeds meer bedrijven bieden hun producten en diensten online aan. Een webwinkel kan een aanvulling zijn op uw offline verkopen. Misschien is het wel uw hoofdactiviteit. Hoe dan ook: wij DOEN! ook webshops! 

MEER OVER WEBWINKELS

 

Landingspagina

Wilt u alvast online zijn, voordat uw site online is? Of wilt u uw bezoekers naar één speciale pagina sturen, zodat ze ‘landen’ bij een actie of een product? DOEN! zorgt voor een krachtige landingspagina!  

MEER OVER LANDINGSPAGINA’S

 

Nieuwsbrief

Met online nieuwsbrieven onderhoudt u eenvoudig relaties met bestaande klanten en met een goede nieuwsbrief trekt u ook nieuwe klanten. Elk nieuwtje, elke ontwikkeling, elke aanbieding brengt u zo simpel onder de aandacht. Niet alleen aan uw klanten trouwens. U kunt natuurlijk ook nieuwsbrieven versturen naar medewerkers, leveranciers…noem het maar op. Wij zeggen: gewoon DOEN!  

MEER OVER NIEUWSBRIEVEN